23:58 - 15.10.2006 · Nusa · Журнал · Профиль |
Тексты, чтобы петь
Відчуваю
Твій голос Знайде мене завжди Твій голос Невидимі сліди Я знаю так хочеш тільки ти Я бачу Такий чудовий світ Я бачу Як тане вишні цвіт Я знаю так можеш тільки ти
Я відчуваю тебе Такою такою такою Я називаю тебе Весною весною весною Кожну хвилину життя З тобою з тобою з тобою Я називаю тебе Весною бо ти і є саме життя
На небі Залишиться зоря На небі Одна моя зоря Так довго про неї будеш ти Співати Коли душа не спить Сміятись Коли тебе манить Я знаю так любиш тільки ти
Я відчуваю тебе Такою такою такою Я називаю тебе Весною весною весною Кожну хвилину життя З тобою з тобою з тобою Я називаю тебе Весною бо ти і є саме життя
Я відчуваю тебе відчуваю тебе Відчуваю тебе Відчуваю тебе відчуваю тебе Відчуваю тебе Відчуваю тебе відчуваю тебе Відчуваю тебе Відчуваю тебе відчуваю тебе Відчуваю тебе
Я відчуваю тебе Я відчуваю тебе
Я відчуваю тебе Такою такою такою Кожну хвилину життя З тобою з тобою з тобою Я відчуваю тебе |
Цитата | |
23:59 - 15.10.2006 · Nusa · Журнал · Профиль |
Без бою Що ж це я Що ж це я не зумів Зупинитися вчасно Все ясно Зі мною тепер і назавжди Пізно не йди Не йди від мене Я наллю собі я наллю тобі вина А хочеш із медом
Приспів: Хто ти є ти взяла моє життя І не віддала Хто ти є ти випила мою кров І п'яною впала Твої очі кличуть хочуть мене Хто ти є ким би не була ти Я не здамся без бою Я не здамся без бою Шо ж це Шо ж це я не зумів Зупинити себе тебе Сьогодні Сьогодні так дує Без тебе сумую Сумую без тебе Накинь щось на себе Я наллю собі я наллю тобі вина А хочеш із медом
Приспів: Хто ти є ти взяла моє життя І не віддала Хто ти є ти випила мою кров І п'яною впала Твої очі кличуть хочуть мене Хто ти є ким би не була ти Я не здамся без бою Я не здамся без бою Я наллю собі я наллю тобі вина А хочеш із медом
Хто ти є ти взяла моє життя І не віддала Хто ти є ти випила мою кров І п'яною впала Твої очі кличуть хочуть мене Хто ти є ким би не була ти Я не здамся без бою Я не здамся без бою
Я не здамся без бою |
Цитата | |
00:01 - 16.10.2006 · Nusa · Журнал · Профиль |
911
Ти – моя остання любов, Моя машина, моя машина. Ти і я напилися знов. Моя єдина на смак бензина й кави. День і ніч дихає час, А ми з тобою живемо двоє! Автомобіль буде у нас, Моє ти сонце!
Приспів: Я не один, ти не одна. Скільки людей – стільки машин. Ти не одна, я не один. Мій телефон: 911!
Ти і я – щаслива сім’я, Бо ти машина і я машина Може, твій, а, може, твоя. Моя, єдина, налий бензину й кави! Хто не забув, сьогодні до нас Заходьте в гості, заходьте в гості Ставити фільм – може, і нас Колись покажуть там! |
Цитата | |
00:02 - 16.10.2006 · Nusa · Журнал · Профиль |
Для тебе
Я би не зміг падати з ніг, Плавити лід, ставити перший слід І на кам’яних плитах вогонь нести в руках. Я би не зміг здатись в полон, Шоб пити сік з ніжних, але чужих долонь, Я би не зміг, я би не зміг...
Приспів: Але для тебе, але для тебе зможу я все! Але для тебе, але для тебе зможу я все!
І на коліна впасти б не зміг. А якби впав, то би піднятись потім з них Я би не встиг, я би не встиг... Душу свою в моїх піснях Я б не знайшов і не сміявся би у снах, І у сльозах я б не шукав, я б не літав!!!
Приспів |
Цитата | |
09:22 - 16.10.2006 · Юганка · Журнал · Профиль |
А ты, я бачу, мову разумiешь? |
Цитата | |
14:12 - 16.10.2006 · Геральт · Журнал · Профиль |
|
Цитата | |
23:34 - 16.10.2006 · Nusa · Журнал · Профиль |
|
Цитата | |