Версия для печати |
Журналы: злобный фрэйд -> Секс, бокс, джаз! |
18 мая 2007 |
09:10 Новьё |
За послдение три дня - три обносления в моём осовном ЖЖ по адресу: http://koolamesa.livejournal.com Сардэчна запрашаю! Зы. Кажется, я нашёл выход. Буду здесь писать об обновлениях на том ЖЖ. Так, наверное, будет лучше всего. |
Комментарии :6 |
Написал: BuBlik - 09:19 18/05/2007 |
А еще бы лучше дублировать записи в оба жж. |
Написал: Матроsкин - 10:48 18/05/2007 |
вот неудобно. ибо я в этих ЖЖ, а ты - в тех. Это мне или региться там, или туда ходить чаще. Ых. |
Написал: злобный фрэйд - 11:37 18/05/2007 |
Матроsкин Пока я тебе буду чаще заглядывать. А там увидим. ![]() BuBlik Тогда придётся обсуждать тему и здесь. У меня не так много времени. ![]() |
Написал: BuBlik - 11:50 18/05/2007 |
Как вариант: Запретить тут коменты. Вывесить на самом верху жж сообщение со ссылкой на журнал с коментами (собщение датируемое 2020 г., например). |
Написал: Матроsкин - 16:03 18/05/2007 |
злобный фрэйд держи. Белы снег пад нябёсамі кружыць Белым пухам ляціць ён на дол. Там ляжыць цёплай коўдраю белай Спіць бялюткім каханнем анёл, Спіць бялюткім каханнем анёл. Я шаную цябе, табой ганаруся Белая белая белая русь. Я шаную цябе, табой ганаруся Белая белая русь, Белая белая русь. Белы бусел ляціць над зямлёю Ён вітае краіну сваю. Стая мараю белаю ў полі У тумане шукае зямлю, У тумане шукае зямлю. Пад нябёсамі белымі крыл тых Там жывуць душы белых людзей. А з бялюткай душою дзяўчына Беларуска дзіця надзей, Беларуска дзіця надзей. Я шаную цябе, табой ганаруся Белая белая белая русь. Я шаную цябе, табой ганаруся Белая белая русь, Белая белая русь. Радзіма наша Беларусь, І колькі не шукай, Не знойдзіш ты на ўсёй зямлі Мілей чым гэты край. І ты яе запомні імя, Як неба, сонца, і зару. Мая зямля, мая радзіма Названа светла, Беларусь! |
Написал: злобный фрэйд - 17:05 18/05/2007 |
Матроsкин Растаял.... ![]() |
mJournal v1.05 © 2003-2004 by UriSoft and IBResource.ru |