09:19 - 18.05.2007 · BuBlik · Журнал · Профиль |
А еще бы лучше дублировать записи в оба жж. |
Цитата | |
10:48 - 18.05.2007 · Матроsкин · Журнал · Профиль |
вот неудобно. ибо я в этих ЖЖ, а ты - в тех. Это мне или региться там, или туда ходить чаще. Ых. |
Цитата | |
11:37 - 18.05.2007 · злобный фрэйд · Журнал · Профиль |
Матроsкин Пока я тебе буду чаще заглядывать. А там увидим.
BuBlik Тогда придётся обсуждать тему и здесь. У меня не так много времени. Впрочем, в порядке эксперимента попробую. |
Цитата | |
11:50 - 18.05.2007 · BuBlik · Журнал · Профиль |
Как вариант: Запретить тут коменты. Вывесить на самом верху жж сообщение со ссылкой на журнал с коментами (собщение датируемое 2020 г., например). |
Цитата | |
16:03 - 18.05.2007 · Матроsкин · Журнал · Профиль |
злобный фрэйд держи. Белы снег пад нябёсамі кружыць Белым пухам ляціць ён на дол. Там ляжыць цёплай коўдраю белай Спіць бялюткім каханнем анёл, Спіць бялюткім каханнем анёл. Я шаную цябе, табой ганаруся Белая белая белая русь. Я шаную цябе, табой ганаруся Белая белая русь, Белая белая русь. Белы бусел ляціць над зямлёю Ён вітае краіну сваю. Стая мараю белаю ў полі У тумане шукае зямлю, У тумане шукае зямлю. Пад нябёсамі белымі крыл тых Там жывуць душы белых людзей. А з бялюткай душою дзяўчына Беларуска дзіця надзей, Беларуска дзіця надзей. Я шаную цябе, табой ганаруся Белая белая белая русь. Я шаную цябе, табой ганаруся Белая белая русь, Белая белая русь. Радзіма наша Беларусь, І колькі не шукай, Не знойдзіш ты на ўсёй зямлі Мілей чым гэты край. І ты яе запомні імя, Як неба, сонца, і зару. Мая зямля, мая радзіма Названа светла, Беларусь! |
Цитата | |
17:05 - 18.05.2007 · злобный фрэйд · Журнал · Профиль |
Матроsкин Растаял.... |
Цитата | |