| Версия для печати |
| Журналы: йовин -> Жизнь по Крис |
| 03 ноября 2008 |
| 13:13 Коротко - хит дня |
| Йожин с бажин Чувствую себя динозавром, как минимама на днях - клип этот уже боян давно,наверно) Учим текст -немецким заниматься влом, так хоть чешский подучим Для желающих изучить текст - в комментах. |
| Комментарии :3 |
| Написал: йовин - 13:14 03/11/2008 |
| Jedu takhle tábořit škodou sto na Oravu. Spěchám, proto riskuji, projíždím přes Moravu. Řádí tam to strašidlo, vystupuje z bažin, žere hlavně Pražáky, jmenuje se Jožin. Jožin z bažin močálem se plíží, Jožin z bažin k vesnici se blíží, Jožin z bažin už si zuby brousí, Jožin z bažin kouše, saje, rdousí. Na Jožina z bažin, koho by to napadlo, platí jen a pouze práškovací letadlo. Projížděl jsem dědinou cestou na Vizovice. Přivítal mě předseda, řek mi u slivovice: «Živého či mrtvého Jožina kdo přivede, tomu já dám za ženu dceru a půl JZD.» Jožin z bažin… itd. Říkám: «Dej mi předsedo letadlo a prášek, Jožina ti přivedu, nevidím v tom háček.» Předseda mi vyhověl, ráno jsem se vznesl, na Jožina z letadla prášek pěkně klesl. Jožin z bažin už je celý bílý, Jožin z bažin z močálu ven pílí, Jožin z bažin dostal se na kámen, Jožin z bažin tady je s ním amen. Jožina jsem dohnal, už ho držím, johohó, dobré každé lóvé, prodám já ho do ZOO. |
| Написал: йовин - 13:14 03/11/2008 |
| Еду такле табожи Шкоду сто на Ораву. Спехам прото рискуи, проиждим пес Мораву. Шади там то страшидло, виступуе з Бажин, Жере хлавне Пражаки, именуе се Йожин. Припев: Йожин з Бажин мочалем се плижи, Йожин з Бажин к весници се ближи, Йожин з Бажин уш си зуби броси, Йожин з Бажин коуше, сае, рдоси. На Йожина з Бажин, кохо би то нападло, Плати ен а позе прашковаце летадло. Проиждел сем дедино сестоу на Визовице. Пшивитал ме пшедседа, жек ми у сливовице: «Живехо чи мертвехо Йожина кто пшиведе, Тому я дам за жено серу а пул ЕЗеДе.» Припев:... Шикам: «деи ми пшетседо летадло а пражек, Йожина ти пшиведу, невидим в том хажек.» Пшедседа ми виховьел, рано сем се взнесл, На Йожина з летадла пражек пикне клесл. Припев: Йожин з Бажин уш э цели били, Йожин з Бажин с мочалу вен пили, Йожин з Бажин достал се на камен, Йожин з Бажин тади э с ним амен. Йожина сем дохнал, уж хо держим, Йохохо, Добре кажде лове, продам я хо до ЗОО. |
| Написал: Бастет - 03:16 08/11/2008 |
| Хит, однозначно!! |
| mJournal v1.05 © 2003-2004 by UriSoft and IBResource.ru |