| 11:55 Мечты о второй половине... |
Красивая песня...Очень...
Somebody.
I want somebody to share Share the rest of my life Share my innermost thoughts Know my intimate details Someone who'll stand by my side And give me support And in return She'll get my support She will listen to me When I want to speak About the world we live in And life in general Though my views may be wrong They may even be perverted She will hear me out And won't easily be converted To my way of thinking In fact she'll often disagree But at the end of it all She will understand me
I want somebody who cares For me passionately With every thought and with every breath Someone who'll help me see things In a different light All the things I detest I will almost like I don't want to be tied To anyone's stings I'm carefully trying to steer clear Of those things But when I'm asleep I want somebody Who will put their arms around me And kiss me tenderly And things like this Make me sick In a case like this I'll get away with it |
|
Цитата || || Печать || Комментарии:6 |
| 11:49 One caress... |
Продолжаю слушать... Альбом: Songs Of Faith And Devotion, 1993 One Caress
Well I'm down on my knees again And I pray to the only one Who has the strength To bear the pain To forgive all the things that I've done
Oh Girl Lead me into your darkness When this world is trying it's hardest To leave me unimpressed Just one caress From you and I'm blessed
When you think you've tried every road Every avenue Take one more look At what you found old And in it you'll find something new
I'm shying from the light I always loved the night And now you offer me eternal darkness
I have to believe that sin Can make a better man It's the mood that I am in That left us back where we began
Жутко не синтонно, вы бы знали |
|
Цитата || || Печать || Комментарии:0 |
| 11:18 Музыкальный праздник! |
У меня сегодня праздник! Я вчера себе сделал подарок - купил DVD-юху "Depeche Mode". Вся их музыка в mp3 + видеоклипы и интервью! Сейчас обед. Я сидю пью кофе и таааащусь. "Депеши" - великая группа. Дейв - великий человек. Эх, дорогие мои англичане, какой же вы музыкальный народ!
Сейчас слушаю это:
I heard it from my friends About the things you said I heard it from my friends About the things you said But they know me better than that They know me better than that They know my weaknesses I never tried to hide them They know my weaknesses I never denied them
I heard it from my friends About the things you said I heard it from my friends About the things you said How can a view become so twisted How can a view become so twisted They know my weaknesses I never tried to hide them They know my weaknesses You tried them
I get so carried away You brought me down to earth I thought we had something precious Now I know what it's worth
I heard it from my friends About the things you said I heard it from my friends About the things you said I've never felt so disappointed Never felt so disappointed They know my weaknesses I never tried to hide them They know my weaknesses Thought that you liked them
They know me better than that ...
 Я инглиш бы выучил только за то, что на нем разговаривал Гэхан! |
|
Цитата || || Печать || Комментарии:3 |
| 12:17 Небо всегда прекрасно... |
Небо всегда прекрасно...В любую погоду...Вот небо...Просто небо над моим городом...

|
|
Цитата || || Печать || Комментарии:2 |
| 13:20 Взгляд. |
С детства меня поражал взгляд Григория Распутина. Такое ощущение, что тебя сканируют.
|
|
Цитата || || Печать || Комментарии:0 |
| 13:09 День тридцать первый. |
Не курю уже целый месяц! Интересно, если через год отмечают годовщину, то через месяц что? Месячные? Самочувствие - отличное. Желания закурить почти нет. В общем, бросить курить у меня получилось достаточно легко. Но есть одно но. Прошел только месяц. Не буду перехваливать себя за успехи. Рано. Мало ли что? |
|
Цитата || || Печать || Комментарии:3 |
| 12:44 Все, что тебя касается... |
Откопал фотку. Март 2004 г. Солист группы "Звери" Рома и я. За несколько минут до интервью.
|
|
Цитата || || Печать || Комментарии:5 |
| 12:04 Вот какой рассеянный С улицы Бассейной! |
Утро…Я внезапно просыпаюсь, испытывая чувство смутной тревоги…Соскакиваю с постели, бегу к часам, точно: уже 6.30, а в 7 утра у меня прямой эфир! Матерюсь на себя , вызываю такси, бегу в ванную, едва умываю лицо и быстро одеваюсь…Через пять минут уже еду на работу…На всякий случай, когда уже подъезжали к месту, спрашиваю у таксиста: « Который час?» Он мне: «Без пятнадцати пять!» Переспрашиваю: «Сколько????» «Без пятнадцати пять!». Занавес. Оказалось, что на работу я приехал на 2 часа раньше, чем нужно…И целого часа сна сам себя лишил. Хронометр сегодня же будет на помойке. |
|
| 11:42 Помните рекламу "Нескафе"? |
Помните рекламу "Нескафе"? "Еще одно арктическое утро". Минус сорок два...Мне понятно, почему зимой медведи спят. Потому что умные они. Лапу в рот и вперед - в объятия медвежьего Морфея... Если честно, уже страшно становится, я не помню, когда в этом месяце у нас в последний раз температура выше 30 градусов мороза была И всю эту неделю будет -35 -40 С. А если это никогда не кончится? Если это как в фильме "Послезавтра"? Хочется тепла! Господи, больше никогда не пожалуюсь на жару,только пусть станет теплее!!! 
Таксисты подняли тарифы. В 2 раза. Кому война - кому мать родна. |
|
|
|
|